2019-04-04 127 views
第一次入重慶大廈就係為咗食7樓咖哩王 之前聽朋友講過話要食印度野就要嚟呢間 所以今次特登同男朋友嚟到尖沙咀試一試一入到去有兩個靚仔侍應招呼我哋 好好禮貌仲推介左幾款嘢食俾我哋 最後我哋叫咗三樣嘢當中最驚喜係個芝士麵包同咖喱雞。芝士包好香好濃芝士味絕對係真材實料同埋係即叫即整好熱辣辣點返個咖喱雞真係意想唔到咁夾👍🏼果然冇介紹錯🥰同埋我哋點咗個拼盤入邊有雞、魚同腸仔岩哂男朋友呢個食肉獸。同埋每款肉都用唔同嘅香料,非常刺激味蕾。👍🏼雖然重慶大廈係危險咗啲但係意想唔到嘅係有咁好食嘅餐廳,如果下次諗起印度菜我諗佢會係我第一選擇

同埋我哋點咗個拼盤入邊有雞、魚同腸仔

芝士包
咖喱雞