2011-05-04 260 views
見到新血加入當然要試一試啦~原先想試佢$10 o既芋香奶茶或奶蓋綠茶, 但望望下, 見到另一D飲品更吸引, 於是就放棄左個新店優惠啦~ $16百香雙響炮個名好勁爆呀, HAHA~~~ 其實我一向都好鍾情百香果, 好喜愛佢獨特o既味道, 其他台式飲品店推出過有關LEE種味道O既飲品我都幾乎試過哂, 今次一見到, 雖然價錢貴左D, 不過有雙重口感WOR, 又難得經過, 因為LEE個位置對於我O黎講唔太就腳, 所以都係試新野好!!!佢的確有雙重口感: 珍珠+椰果, 其實仲有D百香果O向入面, 我相信係D果實, HAHA!!! 不過未經證實, 純粹個人推測 我真係好鍾意lee d酸味味o既飲品, 夏天飲真係好冰涼舒服, 仲好刺激食慾添haha, 不過唔愛酸o既朋友們就唔好試啦~ 因為男友覺得麻麻, 好彩入面有d 珍珠+椰果可以咬下咋!!! 其實我好鍾意試新店, 因為新店多數會著重d質素, 唔係話其他登陸左好耐o既台式店唔顧質素, 只係成日飲某幾間, 開始去到唔知飲咩好, 而且我係o個d鍾意有多種口感o既人, 所以下次我會再幫親lee間鋪頭, 最起碼試一杯最簡單O既珍珠 奶茶就可以斷定我會唔會成
見到新血加入當然要試一試啦~

$16百香雙響炮

我真係好鍾意lee d酸味味o既飲品, 夏天飲真係好冰涼舒服, 仲好刺激食慾添haha, 不過唔愛酸o既朋友們就唔好試啦~ 因為男友覺得麻麻, 好彩入面有d 珍珠+椰果可以咬下咋!!! 其實我好鍾意試新店, 因為新店多數會著重d質素, 唔係話其他登陸左好耐o既台式店唔顧質素, 只係成日飲某幾間, 開始去到唔知飲咩好, 而且我係o個d鍾意有多種口感o既人, 所以下次我會再幫親lee間鋪頭, 最起碼試一杯最簡單O既珍珠 奶茶就可以斷定我會唔會成為佢o既長期客仔!!!

希望佢可以趁夏天小試牛刀開多幾間分店啦~支持新血, 咁樣慣性店鋪可能會推出新品同有新優惠ma, 對於消費者一定係good news!!!!
2011-04-30
Waiting Time
6 Minutes (TakeAway)
$16 (Other)