(Non-member)
2010-04-23 78 views
同老公一心走嚟食, 去度門口貼住大標題話無三文魚供應 是但啦都嚟到, 我哋咪豁出去約6點入去. 坐底後攞住張點食紙, 發現原來無三文魚真係少咗好多撰擇不過, 我哋都點咗吞拿魚, 軟殼蟹, 炸蝦, 鯖魚, 牛肉, 鰻魚, 帶子壽司. 落單後一陣, 中間包壽司d亞哥好大聲哎無吞拿魚, 之後個待應又話而家無軟殼蟹 我哋即刻不滿話無供應又唔貼出去門口到提示人, 如果知到係咁我哋唔會入嚟. 日本食店無三文魚, 吞拿魚同軟殼蟹不如休息唔好開門做生意! 之後, 其他點咗啲壽司陸續上枱, 古唔到無嚟一排, 啲質素差咗咁多, size細咗, 炸蝦一押就散 待應服務更加差哂, 我哋落單點壽司, 原來也要自己一碟一碟接, 唔係應該有待應第比我哋 佢哋都無野做, 圍住個收銀係度講化妝. 中間有2個包壽司d亞叔唔做野, 對住客人傾計笑. 我哋唔使45分鐘就食完埋單, 也是最後一次!
同老公一心走嚟食, 去度門口貼住大標題話無三文魚供應

是但啦都嚟到, 我哋咪豁出去約6點入去.
坐底後攞住張點食紙, 發現原來無三文魚真係少咗好多撰擇

日本食店無三文魚, 吞拿魚同軟殼蟹不如休息唔好開門做生意!

我哋唔使45分鐘就食完埋單, 也是最後一次!
2010-04-22