2012-12-14 371 views
食評睇就睇過好多, 今晚我忍唔住要寫, 因為真係不吐不快!!!今晚本來諗住同老公去食元氣, 但經過旺角銀行中心羽壽司時, 我諗起幾年前係CWB食過(已經結業), 質素唔錯. 所以我提義食羽壽司. 一行門口唔洗等位, 因為入面好少人.我地叫左半打生蠔, 做緊特價$78.味道不過不失, $78的價錢可以接受食完生蠔, 再來就是食雞肉串蕃茄烏冬, 我們第一個失望及O 咀. $56外觀看似好有蕃茄味, 但一試D湯, 不但一D蕃茄味都冇. 放左幾分鐘後D烏冬開始變冧, D湯已經唔係水狀而係似羹. 雞肉就係直接係串燒拆出黎. 可能用難食形容!!!! 仲要係湯入面搵到一小塊由其他碗跌出黎ge碎片. (可惜冇影低).食壽司又點可以唔叫刺身, 我們order 左:黃鰭吞拿魚刺身 $45, 油甘魚刺身 $55, 三文魚刺身 $45極度不新鮮, 連其本ge鮮味都冇. 最過份的是: 三文魚刺身已經開始唔係一整塊, 用筷子一夾差不多散. 係白色位置裂開.三文魚刺身如此恐怖, 花之戀壽司也同一命運. 難食呀!其他order 就冇咩特別唔算好食, 但也不會令人反感.今餐total $412雖然我同老公都未算好飽,

我地叫左半打生蠔, 做緊特價$78.
味道不過不失, $78的價錢可以接受
三文魚刺身如此恐怖, 花之戀壽司也同一命運. 難食呀!
其他order 就冇咩特別唔算好食, 但也不會令人反感.
今餐total $412

雖然我同老公都未算好飽, 但也不再order其他食物. 同店員反應, 佢好有禮貌道歉同多謝我地ge意見, 更offer 全單9折畀我地. 但張單出黎, 只減$29. (但唔計加一, 我地食左$401.) 問店員, 佢地話有d冇得9折. 真係O咀到爆. 唔想晒氣同佢地理論, 埋單走人. 以後都唔會再食羽壽司!!!!
2012-12-13