2015-12-02 2388 views
因為要去某公司血拼, 咁順便搵間未食過的店試下啦, 有朋友提議呢間, 咁就book位大家柴娃娃去食啦.我地book左7點, 去到都仲有幾張枱, 之後就坐滿了.我地點$138任食串燒, 如果要再食其他就加錢, 同埋唔包野飲, 只有水 (但明明餐牌有任飲, 問waiter, 佢話而家冇左落喎, 咁就換個張menu啦).限時90分鐘由上菜開始計, 野食來到就放上爐上的薄紙燒, 五花肉, 好"un"呀, 唔通我地燒得太耐?牛肉就豬大腸幾好食的,不太"UN", 又有它們本身的味道, 雞亦幾好食, 肉滑不"鞋", 茄子不錯, 上面放了很多蒜蓉, 由於茄子本身冇咩味, 但加上蒜蓉燒完後唔洗點醬料都已夠味, 那個豆卜超好食, 不知是否之前有醃過,燒完又是唔洗點醬已好有味道, 我地refill又refill, 另外,我地可能眼大睇過龍, 人地寫雞軟骨"棒", 我地冇留意, 仲問人呢樣是什麼, 哈哈, 但味道還不錯, 都幾彈牙的.....不過有樣野要改善, 就是我地點左2次雞心都冇黎到, 我地問waiter, 佢先講番冇呢樣, 係咪應該於客人落單後同客人講聲呢?呢餐都ok, 可以值得一試, 但如果星期六日
我地book左7點, 去到都仲有幾張枱, 之後就坐滿了.

呢餐都ok, 可以值得一試, 但如果星期六日最好book位喇~
2015-11-28