2017-11-16 496 views
PizzaExpress既服務好到我要寫呢篇處女食評。話說個侍應送錯個pizza,我係食素既(食左肉都唔會死既),咁食落去唔對路,扮肉都唔會似成咁,咁我朋友就同侍應講,個侍應唔單止即刻道歉換返個pizza,仲好內疚咁話令到我食左肉好對唔住,送錯pizza果位侍應都再親自同我地道歉,佢個樣內疚到我都有D唔好意思。我同朋友都覺得佢處理得好好,點知突然間侍應問我地趕唔趕時間,話想再請我地食甜品,然後再三道歉,佢既真誠完全打動左我地。除此之外,PizzaExpress响連鎖餐廳黎講算係好多素食選,侍應個個都好細心,好多野唔使我地出聲已經會自動自覺提供,見到我地自拍就好快會問使唔使幫手。成餐飯都好舒服。上一次同一個失明既朋友食飯,佢帶住導盲犬,PizzaExpress都係少有地歡迎,過程都係好helpful,但又唔會令人覺得太殷勤,真係好舒服好貼心。講返野食,都係好好食的,坐位又舒服,又無限時,價錢相宜,香港已經好少有。
PizzaExpress既服務好到我要寫呢篇處女食評。

• 松露菌薄餅
  • carbonara