(Non-member)
2008-09-02 12 views
上星期我同朋友一心去搵呢間cafe, 因為網上介紹吸引, 所以想試試佢的食物. 點知一上到恆隆大廈4樓, 見到有塊塌左的廣告架(冇人理), 望多兩眼原來是panda house cafe的. 向前望都未見到cafe就先見到xxx酒店的字樣(賓館), 冇想像過網上寫的cafe係呢d地方的....終於都搵到cafe啦, 但冇開門, 我地問開門未, 佢就話2點先, 隨即關門鎖門(其實當時剛好兩點了). 並無打算比我地係入面等一等, 由我地係門口熱到死死下. 好吧, 等到佢開門啦, 入到去就即刻帶我地去最入角落位, 想換位又話唔得, 但我地之後入來的就可以揀坐中間位. 仲聲明5點半有人book場, 好似想趕客咁. 服務態度惡劣及冇禮貌.咁都算啦, 仲要我地坐個d位, 梳化椅上的墊黏住十幾條頭髮, 衛生非常惡劣!!!(想換椅, 但張張都係咁!!! 你幾條我都算啦, 剛剛開門都居然有十幾條頭髮, 完全冇清潔過!!!). 最後忍受唔到, 決定走了. 本人自問脾性幾好, 但從未見過咁的服務態度同cafe, 係頂唔順要走的.