2021-10-14 870 views
知道有Li 間餐廳好耐,一直都未試過。今日公眾假期行開山頂,咁岩就開門,決定walk in 試吓。首先reception 係勁慢,我哋第3張枱入去,佢地慢條斯理咁register, 搞左一輪先入到去坐低。然後落完order 過左30分鐘淨係見到頭2張枱有野食,仲要上齊,而我哋同其他之後入坐既全部一樣野都無上過。同個waitress follow 我哋個order, 佢話無辦法架喎,人哋入嚟先梗係人哋上菜先。人哋到先,上菜先當然係正常,但係我哋都黎左30分鐘,係咪即係佢既capacity 只係做到2枱人?終於坐左8個字,appetiser 同main course 一次過到齊。d 野食唔夠熱,味道一般。d 蝦唔係做得出色就唔好claim 自己係專門店。雖然個景係靚,但係樓下keep 住裝修勁嘈。覺得好唔好彩,浪費左個 holiday lunch 喺間咁嘅餐廳。以後都唔會再黎。

2021-10-14
Type of Meal