2017-10-14 768 views
小弟極少寫評語,但真係頂唔順。叫了五樣嘢食。油雞河一上臺已經係涼涼地,食落啲河粉仲要係酸的,成碗唔要得。個香芋馬拉糕,成pat粉黏埋,咬下去已經唔想食,啲芋香味也非常人工。其他三樣就OK啦。服務方面,有幾位侍應求求其其。本來叫燒鵝米,佢話得返河粉,我地話OK。過咗十分鐘,另一個侍應又講返同一番說話,我地再講河粉係OK。再過十分鐘,今次話冇曬燒鵝,咁我地話轉叉燒啦。再過十分鐘,個河粉上臺,不過變咗油雞河。我地有見及此,都費事出聲要求再換,覺得有得食已經係萬幸,點知碗粉如上所說出咗事。最後有姐姐收碟,我地話個粉都唔要。佢就話,成碗唔要呀,我地就同佢講係凍同埋酸的。佢只係笑笑口,就咁算。個人覺得呢位姐姐幾好人,可能係比啲同事搞到求求其其吧。就是因為有這麼差的經驗,更覺得要分享。煌府的尖東分店,本人經常光顧,覺得食物質素高服務也不錯,為何這家會這樣?我希望煌府的管理層看到這評論,從而能盡早改善

2017-10-14
$55 (Tea)