2023-03-25 395 views
🍝China BearHawaiian (Small)Pizza餅底好脆口~小編鐘意依種口感👏用料熟識唔多講只可以話整得好食👍8oz U.S. Angus Striploin有少少愕然~小編覺得牛西冷好難整得好好食~好多時差不多價錢既餐廳處理得入口咬落都好乾~依間處理幾好~肉香仲keep到肉汁~肉面有類似加左檸檬汁牛油香~好小食到幾夾😋Seafood Linguine龍蝦醬汁整得好好~調味過同其他海鮮唔會互相搶味~青口同蝦都唔hea煮👍👍覺得好好食Blueberry Cheesecake 藍梅味比芝士味濃~餅底較淋身~有點黏黏既感覺~如果本身喜歡食傳統芝士蛋糕嘅朋友~小編就唔推薦😉Pear Cobbler賣相算吸引~但味道太甜😅每一啖連埋雪糕食中和返就比較好一點🤓但天氣太凍就要好好考慮一下叫唔叫黎個甜品🤣盛惠💰$6xx好味指數(7級最佳)▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ —————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:環境我覺得好舒服~可能有觀眾覺得中環·銅鑼灣·尖沙咀都有依類餐廳Chill~但小編覺得佢多左一份寧靜~食物方面亦唔hea人客~
🍝China Bear

Hawaiian (Small)

8oz U.S. Angus Striploin

Seafood Linguine

Blueberry Cheesecake

Pear Cobbler

盛惠💰$6xx

好味指數(7級最佳)
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆

—————————————————
☻非專業食評·純個人口味☻
—————————————————

📍總結:
環境我覺得好舒服~可能有觀眾覺得中環·銅鑼灣·尖沙咀都有依類餐廳Chill~但小編覺得佢多左一份寧靜~食物方面亦唔hea人客~好用心煮滿足各位👍