2009-03-16 36 views
之前去過好幾個場, 對任食燒烤食物的質數都無會抱太大期望! 昨晚一行9人到偉記, 真係另有一番感覺! 打電話訂位時已經覺得佢地d 人好有禮貌. BOOK 咗6點正, 我地準時到達, 個場唔係好多人, 幾位服務人員都好有禮貌問我地鍾意坐露天定室內, 又問我地PREFER 睇邊個台! 個場好企理, D 爐位唔迫.到講下D 食物:必食!!!牛扒 - 入味, SIZE 剛剛好, 唔會太大或太細, 好易义豬扒 - 厚薄適中, 調味好, 唔硬 雞翼 (有全翼, 有中翼) 仲有幾隻味炸龍蝦丸, 墨魚丸其他選擇:仲有鮮魷, 士華力腸, 芝士腸, 多春魚, 各式丸, 魚片頭.蔬果類只得栗米及蕃薯, 不過蕃薯超好味!!! 餐具供應充足, 用膠碟鋼义夠環保! 膠手套, 蒜蓉牛油, 蜜糖都係無限量供應!$88 包一支水, 一支飲品 (飲品選擇多! 有鑵裝有樽裝)整體黎講真係對任食燒烤有開心新體驗!
個場好企理, D 爐位唔迫.

到講下D 食物:

必食!!!
豬扒 - 厚薄適中, 調味好, 唔硬

雞翼 (有全翼, 有中翼) 仲有幾隻味
炸龍蝦丸, 墨魚丸

其他選擇:

蔬果類只得栗米及蕃薯, 不過蕃薯超好味!!!

整體黎講真係對任食燒烤有開心新體驗!
2009-03-15