2017-06-06 226 views
話說其實响一年前已經有朋友介紹,但係book咗兩次都冇位, 咁啱今日行完潮特就 碰碰運氣冇book枱walk in上去 ,吖竟然有位, 一入去感覺好似餐廳,地方唔算大得幾張枱,睇睇餐牌 原來呢個時段只會供應套餐 ,而且好得意 人頭收費但係喺share一個套餐一齊食 ,先嚟頭盤我揀咗蕃茄包我女朋友揀咗咸牛肉包 ,蕃茄包幾得意有少少似pizza嘅感覺脆脆的 , 跟住係煙鴨胸沙律 ,都係一般沙律菜有少少青瓜番茄蟹籽等等 但個汁都幾好食酸酸的好開胃 ,之後揀咗小食係酸忌廉芝士薯條, 呢個就係我朋友千叮萬囑 一定要試嘅小食 !其實我都好好奇薯條可以有幾特別呢?? 但係一時之下😱果然冇介紹錯 ...除咗酸忌廉之外原來佢仲有個汁淋落薯條度, 酸忌廉-汁-芝士薯條原來夾埋一齊係有咁嘅效果,完全想像唔到 真係非常非常之好食 接著就係揀咗千島pizza 呢個汁同配料其實冇咩咁特別,唯獨是原來個底係酥皮 又香又脆 又有一個驚喜 最後主菜 我哋就揀咗冷麵 因為 今日實在太熱啦!呢個好似係芝麻醬嘅蟹子沙律咁, 芝麻醬夠濃都算幾好食! 因為今次得兩個人 唔算試得多嘢 ,但已經真係好飽,個冷麵仲食唔曬攞走咗添🤣 下次可以約大班人試多啲嘢!!
PS: 細心發現原來老闆好細心,連枱角都黐左泥膠,以免客人撞到枱角整親⋯細心到小編不得比個Like👍🏻
酸忌廉芝士薯條
2017-05-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
酸忌廉芝士薯條
  • 酸忌廉薯條