2015-05-18 1068 views
星期五晚,打工嘅,有邊個唔會嗌辛苦?辛苦完,慰勞吓自己是常識吧?  去到尖咀,扮吓泡菜人,unyohashiyo 其實都唔係第一次嚟,上一次嚟係因為 _ 家多人到裂開,排到2046 咁,諗住放棄,但行多兩步見有間食韓國嘢入去試,真心唔錯,所以今次係番Chur。其實小弟總共點咗三樣嘢,澳牛,冷麵,炸雞,但想集中講吓佢個澳牛。我未覺得呢隻牛唔好味,所以冇升級去食韓牛。佢有專人"親切大媽" 幫你燒牛肉,燒到啱啱熟,入口牛味濃,好味~  仲有兩種食法, 一係包菜食,一係畀海盬你點嚟食,原汁原味。好難去講邊種好味啲,一種啲味複雜少少,有椒味,少少辣咁。另一種就牛味為主,咸為次調。服務唔錯,因店內大部份都係泡菜人,要用英文溝通,或者你可以學好韓文嚟操吓~後記: 啱啱講咗,其實點咗三樣嘢,但後來佢漏咗個炸雞冇落單。平時去酒樓嘅經驗係,佢死都會整番畀你,唔理你係咪趕時間,仲有冇mood 食之類。但呢道就唔同喇,佢知我哋唔要個炸雞因為漏咗單,好似開會瞓覺果個將軍咁,驚畀高射炮射,係咁say sorry,個個行個都say 個sorry,aiya,心都痛晒啦,仲點嬲都落。走嘅時候仲因為以上嘅事畀咗個9折我,
星期五晚,打工嘅,有邊個唔會嗌辛苦?

未開飯先食小吃
aug 牛肉
Aug 牛

走嘅時候仲因為以上嘅事畀咗個9折我,仲有兩鑵果汁送。
你話吖,唔番chur 點得呀?
2015-05-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
未開飯先食小吃
aug 牛肉