2016-05-07 2613 views
朋友推介這間喺上環無限極廣場的Cedele午餐食物唔錯那今晚就俾個機佢試下 餐廳的環境都唔錯, 而且都唔算貴, 全天候套餐$158 加一其實我都好少覺得啲嘢唔好食, 加上我係好鍾意西餐, 呢間真係我第一間覺得唔好食的餐廳個蕃茄湯, 好稀似係水多啲, 無咩味之餘仲怪怪地, 酸又唔似, 唔知想點主菜叫咗香煎海鱸魚拼海蝦咖喱配有機糙米飯同埋Beef Portobello Becon Burger 我真係唔肯定佢係咪俾錯咗我, 同openrice 其他相同埋餐牌完全唔同不過費事問佢啦, 當我黑仔啦蝦好細隻而且無蝦味, 魚好似食緊橡膠咁, 啲飯仲細過啫喱杯, 仲有好硬 個飽唔熱, 薯條硬咗, 都唔似啱啱炸, beef 大件但唔多juicy同埋嚡嚡哋個飽係足料, mushroom都算大 八點已經話last order,  人手得2 個人, 叫咗好耐埋單都無人理最後朋友都講咗好多次唔好意思, 話係上次食個burger真係唔係咁
朋友推介這間喺上環無限極廣場的Cedele午餐食物唔錯

那今晚就俾個機佢試下

香煎海鱸魚拼海蝦咖喱配有機糙米飯
不過費事問佢啦, 當我黑仔啦

個飽係足料, mushroom都算大

2016-02-22
$173.8 (Dinner)