2008-09-18 16 views
呢個八月十五,酷熱:氣温攝氏三十度/ 相對濕度58%偉記夜場bbq 中秋價係110 ,任燒至凌晨2點,每人入場送幾枝螢光棒十一個人一個大爐。三包炭,加炭每包15。自己覺得最好食係:燒賣,因為佢夠太粒。而且佢調製ge豉油都好好味。所有扒都無試到。由於太熱,所以實在唔想對得個火太耐。由於調味料好多,有士喇叉啦、蒜蓉牛油啦。相信好多野都可以燒得好好味。特別:好多CHEAP CHEAP地又得意GE扭蛋機都係2蚊雞一次。有一D20蚊ge 釣鴨仔(無時限)、掟飛標(20枝)、角子老虎機遊戲(40個銀)。仲有d細細馬仔機,帶埋細路黎都幾好玩!柴娃娃玩螢光棒同燈籠,去邊都一樣咁開心。咁酷熱黎燒,平時送咁多糖水。嗰晩8點入場,燒到1點幾淨係派過夏枯草。收你110,話佢合理又唔想。希望平日好天氣再黎一次,試下佢係米真係之前d食評講ge咁好啦。
呢個八月十五,酷熱:氣温攝氏三十度/ 相對濕度58%

十一個人一個大爐。三包炭,加炭每包15。

仲有d細細馬仔機,帶埋細路黎都幾好玩!

。收你110,話佢合理又唔想。