放假7:30前離座嘅「極上和牛吃到飽」係抵!食早輪晚飯又唔洗同人迫。鍋底今次叫左眷村白肉酸菜鍋,d酸菜料同白肉好食,淥其他野又唔會搶走原味,幾好。餐送免費澳洲和牛牛丸,有肉汁又超級彈牙;和牛M5牛肩卷、美國Prime極級肩里肌、安格斯特選牛板腱我全部都order左,和牛M5牛肩卷一定係first choice,軟嫩同牛味係最正。可以order嘅種類太多,今次主攻魚同其他海鮮:脆肉鯇魚片、台灣鯛魚片、台灣鱸魚片、脆肉鯇魚腩,鱸魚片係最適合火鍋而且又滑又有魚味。焯焯秘製滷牛筋、滷牛肚,淥熱左都仲食到滷水味,好正!海蝦、鮮沙白夠鮮夠大隻,鵝腸、章魚珍珠漿、自取嘅蜂巢豆腐、南瓜、菇、冬瓜、雲耳、好多丸同菜等等都ok新鮮乾淨。特別嘅台灣水蓮淥一淥爽脆清爽,剩係喺度食過。
澳洲和牛牛丸
和牛M5牛肩卷
各式魚肉
新鮮沙白
自取區取
水蓮
鮮蝦
邀嘅甜品😍
焯焯秘製滷牛筋、滷牛肚,淥熱左都仲食到滷水味,好正!
澳洲和牛牛丸
和牛M5牛肩卷