差到極點的韓國餐廳!!!我同家姐兩個入去 話兩位 無人帶位 咁我求其搵張檯坐低 之後比個識講韓文的女人叫我地唔可以坐果張 要坐到最入的四人檯 位好迫 坐得好唔舒服 仲要唔比對住坐 要並排坐 方便佢地比人搭檯 跟住入黎的人 所有都搭檯 除非岩岩好四個人 我理解唔到 呢個做生意手法已經破壞第一個印象😡😡😡 坐低見到果三碟前菜真係少得好可憐!芽菜無味,青豆好啖,泡菜比較正常少少!之後叫左辣炒年糕、石頭鍋飯(牛)同埋泡菜pancake。第一碟辣炒年糕,超級細碟!成碟得11條年糕,加上我未食過咁難食的年糕!完全唔入味,個汁好奇怪!憑乜野收$70!😡😡😡之後上泡菜pancake,唔算好食,但係成晚最正常的菜式!$70最後係石頭鍋飯$80,牛肉真係好少,最多係芽菜,成個飯份量又少,我地一路食一路鬧!服務態度又差!呢間絕對值得我花咁多時間去寫呢個食評!建議大家千其唔好去!實在令人憤怒!!!

差到極點的韓國餐廳!!!
坐低見到果三碟前菜真係少得好可憐!
芽菜無味,青豆好啖,泡菜比較正常少少!
之後叫左辣炒年糕、石頭鍋飯(牛)同埋泡菜pancake。
服務態度又差!