2017-04-12 619 views
是晚又做無飯夫妻, 嚟呢度DINNER平日夜晚基本上唔駛等位, 一嚟到就隨便坐~今次揀咗未食過的兩樣小菜:蜜汁花鵰豬扒豬扒好林, 個汁好香, 塊塊豬扒都被啲蜜汁包住, 味道濃郁, 送飯一流荷塘漣漪呢個係餐廳得奬菜式, 是晚(到4月尾)做緊特價$38, 真係超值,  而家閒閒地一碟蒜蓉炒菜心都唔止38蚊啦, 佢呢個係蒸菜心, 上面有啲(我估係)南瓜蓉, 仲有啲肉絲冬菇絲, 睇落以為淡mou mou, 但原來好好味, 仲要係呢個價, 真係好值得一試兩口子差唔多一個月嚟幫襯幾次, 因為呢度啲菜式真係好多選擇, 每次嚟都可以食到唔同ge嘢, 加個白飯連熱飲/湯都係加10蚊, 仲有糖水送(限量~), 好抵
是晚又做無飯夫妻, 嚟呢度DINNER

平日夜晚基本上唔駛等位, 一嚟到就隨便坐~

今次揀咗未食過的兩樣小菜:

蜜汁花鵰豬扒