呢間有百年歷史嘅日本神戶麵包老店係香港一直都keep 住人氣,假日都見有唔少人排隊買麵包價錢牌上都有介紹每款麵包嘅特色,令大家更易揀到心水嘅麵包食😚除咗一啲基本法包款,穀麥包,牛角酥等,仲見到唔少款式較特別嘅,好似牛筋咖哩包🤩!而且好貼心嘅係好多麵包款都有得買半個😍,完全可以比你試多幾個款🤓🌸牛筋咖哩包 $19呢個係沖繩當地熱賣之選,所以我都好快就揀咗佢🤣咖哩包做到外脆內軟,裡面包住濃郁惹味嘅咖喱😍,牛筋食落都軟滑又夠淋,不過係細細粒嘅所以冇咩存在感🤣🌸流心芝士包 $19反而呢個有啲失望,雖然佢嘅芝士食落都好香係好味嘅,但同流心真係冇咩關係🙈,而且芝士餡唔多🙈,大半個都係包🙈🌸宇治抹茶栗子圈 $15抹茶麵包有淡淡抹茶香,有粒粒紅豆同栗子粒係裡面,甜甜地帶茶香💕﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍﹍📍DONQ銅鑼灣軒尼詩道555號崇光百貨B2樓30號舖

🌸牛筋咖哩包 $19

🌸流心芝士包 $19