聽同事成日都話嚟呢間食嘢 於是我都決定嚟試吓😆 下午茶時間系2:15pm-5:30pm 好彩每次放飯都甘上下時間 呢間鋪要上一層 樓梯有d窄 上落要小心💁🏻‍♀️ 環境都舒服 夠大 夠企理 見有樓梯仲有得再上多層 放飯時間通常要我哋撘枱的。見到餐牌都多選擇 🙌🏻有粥麵飯粉等 下午茶價錢嚟講算吾貴 合理 有茶供應 冇收加一 又吾洗收茶位費 有單工證仲有9折😍👍🏻個人好鐘意食豬手~豬軟骨等,呢間都有,通常豬手系岀面食都較貴,而呢間就反而價錢冇想像中貴。 於是我就點咗個豬手撈麵👻 估吾到都幾大碟 仲有個湯俾我撈 個豬手個汁都幾好味😋重點系豬手好入味又5會太un 又5會太淋 啱啱好 有大約3-4舊。 至於d麵就比較實 要整鬆佢先食得 5系太大舊食5到🧐 最後杯熱柚子檸檬水都幾好飲 檸檬同柚子都幾夾 岀面餐廳比較少有呢款揀,飲完個人幾舒服。

豬手撈麵,熱柚子檸檬水
2018-09-12
$40 (Tea)
豬手撈麵,熱柚子檸檬水
  • 檸檬柚子蜜