成日都去附近飲野,都見到這間店,之後睇返原來係SALE博多串燒,不嬲食開四川同日本串燒既我地,最後找了個happy Friday 2個去試下先....去到音樂聲加裝修以啡色為主好有居酒屋感覺。佢有一張大餐牌加飲品牌。佢有串燒,壽司,燒物都有不同選擇。佢有個海膽威化好特別當然要試下同串燒之類。梅原酒$58 & Kirin 500ml $73:好有梅酒味加少少冰和啤酒,送串燒絕對一流。自家製和風芝士$28:不是一磚上,而是豆腐和芝士混合而成,但難得豆腐冇出水還很香,而芝士味都重。加上才少紫菜一起食口感都幾特別。厚燒豆腐$19:似豆腐pop同豆腐之間感覺,面好脆口但入面好軟身。未食過咁既豆腐幾特別。海膽威化$48:威化都少脆口同少少甜,而海膽都多同新鮮。飯有特別處理有少少咸。一起食落去都好特別口感和味道。不用什麼豉油已經足夠。軟殻蟹天婦羅卷$72:軟殼蟹多蟹肉同吾油,少少軟身加上飯一口放入口剛剛好。份量比心目中多。和牛壽喜燒串(跟蛋黃)$55: 好香和牛肉味而再加上蛋黃質感好滑左吾少,整體好味道!~和牛橫膈膜嫩肉串$40:第一次食好有口感而吾硬身,應該因為和牛關係好有牛肉味不用太多調味已經十
梅原酒$58 & Kirin 500ml$73
自家製和風芝士
厚燒豆腐
海膽威化
軟殻蟹天婦羅卷

和牛橫膈膜嫩肉串$40:第一次食好有口感而吾硬身,應該因為和牛關係好有牛肉味不用太多調味已經十分好味。

牛舌串$38:味道濃而吾硬好嫩口,少少乾身但吾鞋,不錯。
白燒鰻魚
白燒鰻魚$55:和其他鰻魚不同,不是太厚身, 反比喜歡較乾身,好有鰻魚味而吾太膩, 而醬汁剛好吾太甜。整體味道不錯。
明太子卷串
明太子卷串$28:明太子好多和豬肉包住,出面肉有少少燶燶地而入面的明太子粒粒肥嘟嘟一點都吾乾身,一口咬有2個感覺的確燒得吾錯。
牛蒡天婦羅烏冬
牛蒡天婦羅烏冬$66:牛蒡天婦羅好少食,這裡炸吾油仲有牛蒡口感,如果覺得乾身浸湯再食好味道,烏冬好有口感而吾淋,湯也很好飲,最後係成個連湯清晒...推介!
自家製和風芝士
牛蒡天婦羅烏冬
  • 和牛壽喜燒串(跟蛋黃)