🍉🍌Amour De Fruit Grande🍎🥝啟德開咗新商場,梗係去朝聖下啦,裏面其實各式各樣舖頭都有,特別有呢一間水果果汁店,好吸引,因為鮮製果汁同甜品,我都想買番支🔸如菓愛心脆果杯$58 - 甜甜蜜蜜,有三個口味,我就叫左蜜瓜,奶油新鮮打制,配合脆脆朱古力脆片&粟米片,同埋新鮮蜜瓜汁,啖啖蜜瓜肉,口感豐富,味蕾衝擊非常之特別🔸十二星座果汁$38 - 白羊座- 白火龍果香蕉雪梨汁,結合了幾種獨特的水果風味,品嚐這款汁飲時,會被豐富的口感所驚艷。它的質地柔滑而濃郁,可以感受到火龍果的細膩口感,香蕉的濃郁滑順以及雪梨的清爽水分,令人愉悅的口腔享受。🔸自家製足料楊枝金露$38 - 第一印象是清新&美味。外觀非常吸引人,豐富色彩,材料搭配賞心悦目好誘人。果肉的質地多汁,帶有淡淡的甘甜味,給人清爽的口感,凍糖水的口感綿密細膩。🔸新鮮水果杯$25 - 有五至六樣唔同水果切好係杯入面,覺得非常方便,有火龍果。提子,菠蘿,橙,蜜瓜,西瓜,啖啖放入口,好爽甜🔸鮮製西瓜汁$48 - 豐富水分,清凉潤滑口感,好岩夏季消暑解渴,天然的甜味西瓜本身就有一种天然的甜味,甜度濃郁,係比較健康既選擇。一齊同朋
🍉🍌Amour De Fruit Grande🍎🥝

一齊同朋友買左幾樣,覺得脆果杯最特別☺️仲有十二星座果汁各有唔同功效,全部每日鮮製,又食得出唔係加糖水既水果,不妨黎試下🥰
2023-11-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)