2020-11-27 1308 views
文化中心附近幾間餐廳,依家呢就算最方便快捷,價錢相對合理,唔係就要行返出星光行麥記啦。今日下午茶時段食咗個西多士,咁佢成個名唔花巧,玩咩阿華田脆脆分污糟西多士啦,就咁三個字西多士 簡單直接。但佢同平時啲西多士就唔同,落咗阿華田脆脆阿華田粉同煉奶,一炸呢就唔係平時方包切兩邊,開三舊食落呢皮都算酥脆,整體不俗。普通叫過凍啡少甜,佢收據就寫咗白咖啡,飲落有冇唔同呢,其實都拍得住連鎖咖啡店啲Latte,味道都唔錯,不過早知食甜嘢就叫齋啡啦,成單嘢有啲太甜。🤣見佢好似最近重開,如果叫主餐牌呢,就送杯嘢飲,不過我見平唔過下午茶,冇叫。chillchill地仲有1664飲,tap,36蚊,海旁尖沙咀,都幾抵飲。😎

西多士
西多士