2019-06-27 993 views
咖啡一直都係我同男朋友最愛既飲料之一,佢唔單單係一杯可以提神既飲料,一杯好既咖啡係會令你有幸福既感覺!依日去灣仔食完晏,就google map下附近有D咩咖啡店!跟住就俾我地搵到依間評價唔錯既cafe。食飽飽最岩就飲杯咖啡之後就番工再努力!入到去既裝修係似一個外國既subway ,店員亦都好有善。我同男朋友就各叫左杯piccolo latte 同埋ice mochaPiccolo latte (8.5/10)咖啡味好濃,creama 亦好creamy 正呀!Ice mocha (8/10)我平時麻麻地mocha 因為覺得佢太甜。但la station 既mocha 有分加糖定唔加糖!我地叫左杯唔要糖既,但仍然好有朱古力味相信依間cafe 會變成我地灣仔必去地點之一

Piccolo latte (8.5/10)
咖啡味好濃,creama 亦好creamy
正呀!

Ice mocha (8/10)

相信依間cafe 會變成我地灣仔必去地點之一