2014-07-17 1202 views
天使麵一直係我同同事嘅飯堂之一,呢度嘅食物好多元化,飯丶意粉丶三文治丶沙律丶焗薯.....樣樣有,D嘢食仲唔差㗎!近期我最愛order果盒加三文治餐,有時早餐食得太豐富,lunch嚟個簡簡單單嘅三文治加D生果最適合不過  果盒內有多種生果,包括火龍果丶蘋果丶木瓜丶西瓜等,因雪到凍凍地,食落都幾清甜幾juicy😋餐蛋治係即整,D蛋炒得幾香,食完個餐啱啱好,唔會太飽,覺"滿足!呢間餐廳最大問題係細間,而且D枱櫈較細同逼澀,有時lunch仲可能等很久才有位,好彩我公司lunch時間flexible ,可以2:00pm來省卻等位之苦!

2014-07-15
$40 (Tea)
  • 生果盒