1K
2018-09-05 849 views
真心是為了2pm 10周年的活動才來到KC cafe 😁😁,一到cafe shop發現不只cafe咁簡單,原來仲有好多韓國護膚品可購買😉😉,令我大開眼界👀👀。cafe面積也很大,而且仲有好多公仔任人影相,又真係幾好喎😌😌👏🏻👏🏻。飲食同食物都好多選擇,為2pm打氣,一定要幫襯佢哋嘅棉花糖多士, cappuccino 同latte 啦。購買完飲品後,佢哋會畀一部機器你拎回座位去等候用餐,韓國嘅cafe也是一樣得,好令人懷念啊~😌😌。咖啡及食品,味道是不過不失合格的。cafe不定時都會有韓星應援活動,唔知下次又會有邊個韓星呢~好期待啊~

咖啡及食品,味道是不過不失合格的。