2018-03-28 2797 views
問心講,我唔係一個Hello Kitty迷,甚至都幾唔鍾意Hello Kitty。不過有親戚係外國返黎又鍾意佢,唯有去下啦。一入到去全部都係Hello Kitty既裝飾,有個大大既Kitty公仔係當眼處 ,其實都幾吸睛既。然後最特別既就係佢全部都係中國風,枱同凳都有Kitty logo,都幾靚既,又特別。去得呢啲餐廳,點野食當然係點返會有勁大個Kitty樣既野食啦LOL,叫左蝦餃、叉燒包、馬拉糕、臘腸包!全部清一色都係Kitty頭,如果係Kitty迷一定有排影! 然後仲叫左啲飯,不過就冇乜樣,得啲印左sanrio公仔既餅咁,所以就冇影啦。總體啦,野食質素不過不失啦,正正常常既飲茶野,冇乜太大驚喜。不過如果鍾意Hello kitty既一定要去,所有Kitty野都做得唔錯。不過就預左食環境,價錢有返咁上下啦!