2020-06-23 3442 views
同男朋友食飯,又唔知食咩好,我同佢講我想食燒肉❤️❤️,咁啱佢朋友介紹呢間新高麗苑韓國餐廳,我哋就即管去試吓。任食$220 冇時間限制(冇記錯的話好似係😅😅),我哋差不多七點暫時冇乜人,之後就開始好多人。店員安排我哋坐喺夾食物附近,但因疫情關係所有人客在外面夾食物嘅時候需要帶返口罩😷。因為呢個關係所以一次過夾晒啲食物,再返埋位慢慢燒😹😹😹。種類很多亦都有海鮮店,有蝦、三文魚、青魚、多春魚、很多的豬肉、牛肉、雞肉、瓜菜類、還有錢財、人蔘雞湯、泡菜湯、甜品等等等等等。呢個鹽燒牛肉實在太好味,所以見到佢一出就即刻再攞多一碟😋😋😋平時唔飲酸梅湯嘅我,今日就即管試吓,比想像中好飲,飲咗好多杯,絕了👍🏻👍🏻最後食返支榴槤雪條,完。
因為呢個關係所以一次過夾晒啲食物,再返埋位慢慢燒😹😹😹。

最後食返支榴槤雪條,完。
2020-06-17