2022-08-21 1039 views
食物冇問題 價錢合理 環境不太差 起碼有冷氣位置夠寛最差是兩位姐姐的態度 我是一家大細 先入嗌杯水 俾咗杯熱水我,話我冇講明俾小朋友飲,先俾返凍水,我見到入邊有啲污糟物 我問佢可否換過 佢話呢啲係檸檬水 你話檸檬水小朋友飲唔飲得 態度勁惡劣然後食物嚟咗 小朋友食嘢食得慢 安心出行入座37分鐘 未計野食未黎出面有人排隊便開始嗌緊我地走 ,然後43分鐘 直接比張單我哋 話出邊好多人排隊 過多幾分鐘 我們買單前說 小朋友已經食得好辛苦 俾佢食埋呢兩啖可以嗎 然後佢冇出聲 整個過程 入座連走用了55分鐘!俾錢時 兩位姐姐瘋狂地望住我哋 面口好西 反而覺得我哋唔啱阻住佢哋做生意大家如果食快餐 價錢質素 ok 既唔使諗太多呢間係選擇之一,但如果大家 諗住坐多過半小時以上 又唔會考慮 食物以外的可撰擇!又唔驚俾人西面可以考慮 不好意思 從來冇諗過寫食評 呢次係第一次我有呢個勇氣 所以寫得唔好 不要見怪
食物冇問題 價錢合理 環境不太差 起碼有冷氣
位置夠寛
最差是兩位姐姐的態度

我是一家大細 先入嗌杯水 俾咗杯熱水我,
然後43分鐘 直接比張單我哋 話出邊好多人排隊
過多幾分鐘 我們買單前說 小朋友已經食得好辛苦
俾佢食埋呢兩啖可以嗎 然後佢冇出聲
整個過程 入座連走用了55分鐘!俾錢時 兩位姐姐
瘋狂地望住我哋 面口好西 反而覺得我哋唔啱阻住佢哋做生意

2022-08-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)