2024-01-18 547 views
原本聽人講話呢間餐廳奶茶好飲,我就過去唸住試下佢杯奶茶,去到完全冇人理,等左好耐有呀姐行過 問過佢好多次落單 完全吾理。 一係叫你等等等 話好忙好忙。 再一陣我話我買杯奶茶好快。 佢問我外賣定向度飲 我話我叫完向度飲。佢冇答我野。 已經火火地。過多陣再問呀姐 我要支奶茶。 佢話凍奶茶賣曬冇曬啦。我話禁算,我要熱都得, 點知呀姐吾理我,禁岩後面果台叫野食 佢叫凍奶茶,呀姐又幫佢落。 我問佢 。點解佢落就有我落你話冇。 佢話你吾係向度食冇得你叫。 走啦。 我真係火都黎。真係吾好話啲人點解吾向香港消費,啲服務態度禁樣。你叫人點支持。就算你奶茶更好飲服務態度禁 都吾會幫襯。
就算你奶茶更好飲服務態度禁 都吾會幫襯。