2015-05-12 993 views
經朋友推薦之下,昨天去試了這間在旺角彌敦道的樓上cafe ~(Trio Kitchen)~地點尚算方便, 我和朋友上到去, 經服務員安排了一會之後, 我們便可以入坐了.重點推介:日本麻醬紫心蕃薯片(飯前小吃)幾好味, 蕃薯味濃再點上麻醬, 好開胃~白雪公主漢堡配薯角(好浪漫的名字~)比我地想像中大份, d薯角好好味, 同平時我食個d唔同, 好似新鮮d,外脆內軟.個主角漢堡好高好厚,食落大家異口同聲叫讚(可能大家都肚餓~), 個飽外層好鬆脆,咬落去會有好似食薯片既聲音,好有質感,正~塊漢堡好厚好juicy~牛味特濃,應該唔係平價貨~北海道扇貝黑松露菌醬天使麵扇貝好新鮮(我發現呢個cafe既食材都好新鮮同埋唔係普通平價野~), 天使麵好彈牙, 唔太乾, 配埋個幾香既黑松露菌醬,幾好味~紐西蘭羊架配第戎芥茉(呢個唔記得影相-_-")尚算不錯, 肉質鮮嫩~其實呢間cafe食物都幾多元化, 又有酒飲, 又有得擲標,下次可以同朋友放工後黎happy hour~同埋我發覺佢地有間party 房(我估可容納10人以上), 當日所見都有人係度開緊party.原來佢地有party餐供應, 下次一大班朋友聚
重點推介:
日本麻醬紫心蕃薯片(飯前小吃)
日本麻醬紫心蕃薯片
幾好味, 蕃薯味濃再點上麻醬, 好開胃~
白雪公主漢堡配薯角(好浪漫的名字~)
白雪公主漢堡配薯角
北海道扇貝黑松露菌醬天使麵
紐西蘭羊架配第戎芥茉(呢個唔記得影相-_-")
尚算不錯, 肉質鮮嫩~
同埋我發覺佢地有間party 房(我估可容納10人以上), 當日所見都有人係度開緊party.原來佢地有party餐供應, 下次一大班朋友聚會可以try try~
2015-04-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
日本麻醬紫心蕃薯片
白雪公主漢堡配薯角