2014-05-14 12712 views
這裡的電話一直都打不通,打通了原來星期六日已full booking~我們唯有平日夜晚8點多walk in, 好在原來人不多.....坐在這歷史攸久既酒店大堂裡, 不知不覺以為自己去了旅行。這裡的氣氛和環境是沒話可講的啦, 還有現場樂隊拉奏。晚餐有3款,我們點了:澳洲海鱸魚柳,焦糖蘋果乾蔥:份量唔算多, 男仔應該唔夠食, 三粒焦糖蘋果好特別, 啲魚都好香好滑,好味燒牛柳,焗馬鈴薯、時蔬:燒牛柳有少少韌,不過都好香牛味, 馬鈴薯、時蔬都有用心煮過甜品 有法式咖啡燉蛋、蝴蝶酥餅:呢個好食, 唔太甜, 因出面一般燉蛋的焦糖面會好甜,呢個岩岩好, 咖啡味又好香好滑!香芒酥盒、青檸雪葩: 呢個青檸雪葩又甜又酸, 一般!前菜的沙律同飽都一般,餐飽咁硬既?!不過係呢間野食既係環境和味道,只要$345一位都算係值得的啦。

坐在這歷史攸久既酒店大堂裡, 不知不覺以為自己去了旅行。

這裡的氣氛和環境是沒話可講的啦, 還有現場樂隊拉奏。

晚餐有3款,我們點了:

甜品法式咖啡燉蛋、蝴蝶酥餅:呢個好食, 唔太甜, 因出面一般燉蛋的焦糖面會好甜,呢個岩岩好, 咖啡味又好香好滑!
香芒酥盒、青檸雪葩: 呢個青檸雪葩又甜又酸, 一般!

前菜的沙律同飽都一般,餐飽咁硬既?!

法式咖啡燉蛋、蝴蝶酥餅
香芒酥盒、青檸雪葩
餐飽
沙律
澳洲海鱸魚柳,焦糖蘋果乾蔥
燒牛柳,焗馬鈴薯、時蔬
2014-05-13
$379.5 (Dinner)
Celebration
Anniversary