2015-10-31 1013 views
本來唔係想食呢間 但後尾改左 周圍搵野食既過程就見到呢間舖 咁啱想食部隊鍋同泡菜餅 就決定入去食🌝環境:入去時唔算多人 位置間都有一段距離 唔會覺得逼😎😎食物:一開始等上菜時會上d小碟 食曬之後會主動refill!泡菜餅幾油 但都足料 熱辣辣食好jeng😋😋至於部隊鍋 佢有分size(M for2-3人$248/L for3-4人$288)我地得2個人就叫左M 真係食唔曬🙉入面有冬菇 腸仔 金菇等配料 仲有塊芝士 舊豆腐真係好好味💕出面硬硬地但入面好嫩!jengggg 不過愈食會愈辣 可以選擇叫飲品 多數$20 我地就冇叫到因為諗住等等食甜品服務:見到佢會主動幫其他枱燒肉 至於我地 佢會經常過黎幫我地搞下d食物同見冇水會加水 記得有次去食另一間 一order完就冇理我地LOL😪下次再黎會試下食燒肉!😋😍😍😍🌝
環境:入去時唔算多人 位置間都有一段距離 唔會覺得逼😎😎
下次再黎會試下食燒肉!😋😍😍😍🌝