辛苦的搬了一天OFFICE~同事決定到遠一點的地方享受一下~~幾個女仔搭的士到了這裡~~Menu款式不算多~但大部份都很想試~幾個女仔可以開心SHARE~正S先來一些FRESH D的~~可以小清新一下~PORTION 岩一個人,話明SHARE,每人得一小口~~呢個粟米湯超濃粟米味~正到大家都唔夠喉~ENCORE多一碗~ON SIDE麵包比較乾身~好再可以浸落湯到索哂D味~拉返勻~店內環境不錯~落地大玻璃,一路同朋友們吹水得美食奉上,一邊可以望下出面既一點綠~  飲品見個名幾得意叫DIRTY~所以揀左⋯原來是⋯多奶的啡?!不好意思,由於本人不飲咖啡~所以未識品味~最後來一個魚魚甜點作結尾~飲品單點,幾個女仔全單8百多。。說飽就真的。。可能是我大吃吧⋯p.s_可能太親近大自然了⋯而用膳途中,疑似老闆及千金帶來他們的愛犬~雖然好像有叫牠STAY在外面,可是⋯坐門口旁的我,又怕大犬,又怕蝨⋯最後被咬到成腳都係⋯
幾個女仔搭的士到了這裡~~
Caprese Salad
Bagel
French Ham & Brie Tartine
Sweet Corn Soup

Steak Focacoa
Dirty
最後來一個魚魚甜點作結尾~
Banana Bostock

最後被咬到成腳都係⋯
2014-12-11
$150 (Lunch)
Sweet Corn Soup