因為生日,就同朋友去呢間去食,等候時間唔長,夜晚有晚餐,所以就揀咗個晚餐嚟叫。250有個火鍋,份量可以夠兩個人食,其實都叫好抵,仲可以額外加啲配料,其實都唔貴,所以都係誠意推介。另外餐廳環境都係乾淨,其實靜靜傾計都唔錯。不過其實服務就相對麻麻哋,唔係太熱心,感覺唔係太良好,如果可以改善服務質素咁呢間餐廳就完美喇。另外甜品都好好食,一杯朱古力雪糕一杯雲呢拿雪糕,咁都幾好食。總結,如果想食食材良好的食物,而家錢就好的話,這間絕對推介,為服務質素要改善,始終要吸引高質素的客人,服務質素佔一個很重的比例,侍應的對答技巧,細節,其實顧客係會看在眼裏的,所以期望這間餐廳可以改善服務質素,食物,價錢已經好好,總括來說也是推介的。