2024-02-28 1069 views
今日老公專誠book左位置太子的小漁港海鮮舫。平日晚上8:30pm仍全場滿座確實好多人幫襯😊食物水準高,海鮮夠新鮮,我哋叫左廚師套餐,價錢亦吾貴,絕對是性價比高順帶一道,呢度職員服務態度非常好,主動介紹食物,仲幫埋我地蒸海鮮添,值得一讚廚師智選套餐 $318一位套餐包括:刺身拼盤、八款時令海鮮、四款蔬菜、蟲草花蒸雞,豬骨粥底刺身三文魚、帶子、希靈魚、吞拿魚、帆立貝五款刺身好新鮮。特別鐘意帶子同帆立貝爽口彈牙避風塘鮮魷 $68避風塘鮮魷炸得非常酥脆惹味,鮮味彈牙,好味道龍蝦厚肉淸甜 鮮味十足鮑魚、海蝦、扇貝、魚款款海鮮都好新鮮。鮑魚爽口彈牙,蒜香扇貝粉絲好入味, 海蝦同魚都夠鮮味蠔、蜆貝殼類同樣高質新鮮 好味道蟲草花蒸雞、栗米、芋頭、南瓜、蕃薯蟲草花蒸雞有驚喜,雞肉幼滑入味,烏冬充滿雞汁好精華 好味道瑤柱豬骨粥(粥底)一早準備好的瑤柱豬骨粥,放埋龍蝦頭,同經過多款蒸海鮮的精華,完全融入粥底,非常美味。最終食吾晒,要打包添

廚師智選套餐 $318一位

刺身
三文魚、帶子、希靈魚、吞拿魚、帆立貝
五款刺身好新鮮。特別鐘意帶子同帆立貝爽口彈牙

避風塘鮮魷 $68
避風塘鮮魷炸得非常酥脆惹味,鮮味彈牙,好味道

龍蝦
厚肉淸甜 鮮味十足

鮑魚、海蝦、扇貝、魚

蠔、蜆
貝殼類同樣高質新鮮 好味道

蟲草花蒸雞、栗米、芋頭、南瓜、蕃薯
蟲草花蒸雞有驚喜,雞肉幼滑入味,烏冬充滿雞汁好精華 好味道

瑤柱豬骨粥(粥底)

2024-02-20
Type of Meal