2015-05-18 2087 views
作為一個食肉獸 素食對我黎講係甚少接觸 今次黎到豆苗居 佢令我對素食又係令一感受首先豆苗居的菜是100%organic 佢所有食物都係for veggie ge而食客可以選擇 gluten- free 俾佢地有多一種選擇我果次有點左個chicken tikka 同 taiwanese noodle 兩價錢都是150左右 份量雖不太大但真的很有特色我完全估唔到 猴頭茹都能煮出雞肉的質感和味道 加埋d mango sauce甜甜地好開胃而taiwanese noodle ge外觀就好吸引 不同的配料為整道菜增加了不少色彩未食已流口水了佢地d 甜品同飲品都各居特色好似mint green 同 orange chocolate mousse 等 大家可以試試
作為一個食肉獸 素食對我黎講係甚少接觸
今次黎到豆苗居 佢令我對素食又係令一感受