2018-08-28 5810 views
上個星期辭職了,有個客好好特登買左港女最愛既Ms B taster size cakes上黎請tea,一見到全部女同事都心心眼😍☝🏽包裝好靚啊全部紙盒上,外面仲包左signature既黑白間條絲帶,高貴得黎好in☝🏽最得我心既檸檬味cake每款cake上面都有一朵小花,外表100分既然賣咁貴,梗係唔只得個樣啦味道都係100分啊!🍋味好fresh!海綿蛋糕中間有檸檬味cream,口感幼滑!最底係曲奇餅底,好脆!同個cake有鮮明對比☝🏽其他兩款我都無食到,粉紅色呢款造型好似櫻花🌸,其實係石榴味!好驚喜!第一次聽有蛋糕係石榴味,同事都話好特別,唔會太甜,都係比較清新既口感!另外一款紅色應該係草莓🍓味呢個就比較大眾口味

☝🏽包裝好靚啊

☝🏽最得我心既檸檬味cake
每款cake上面都有一朵小花,外表100分
既然賣咁貴,梗係唔只得個樣啦
味道都係100分啊!

最底係曲奇餅底,好脆!同個cake有鮮明對比

另外一款紅色應該係草莓🍓味
呢個就比較大眾口味