2021-01-23 380 views
由炮台山地鐵站A出口一直行,經過AIA Tower後面就見到Pause it,店名取得有意思,就係要大家係急速既步伐停一停、抖一抖。Walk-in去排隊,等左大約15分鐘就入到去。店內座位寬敞,環境舒適。點完食物後,上菜速度都算快,唔錯唔錯!中意隻碟,五角形,好特別!沙律配料都可以,雞肉好食,唯獨醬料偏鹹,輕食女士會覺得剛剛好!冬陰功味意大利飯,份量都算多,味道方面我覺得幾特別,食落出乎意料之外,但有啲人可能會接受唔到。黑椒牛肉煙燻得恰到好處,配合太陽蛋加多士一流!意粉正常發揮,冇咩特別,雖然有辣椒,但食落又唔係好辣,可以接受!芝士黑松露真係邪惡之選,我哋都食到唔停口雞翼平平無奇,但都值得一試!相信大家有睇過其他食評都知道呢度出名拉花,另外想讚揚就係呢度有得轉燕麥奶,一般地方都冇得轉,我地試過,真係幾好飲又特別!餐牌似乎會定期改少少,係度update一下比大家整體來講,同三五知己聚會,呢間cafe都算坐得舒服,周邊環境又唔會太嘈!我地食左咁多野,價錢中規中矩,抵!

點完食物後,上菜速度都算快,唔錯唔錯!

中意隻碟,五角形,好特別!

料布沙律

酸辣烤雞肉意大利飯

黑椒牛肉多士配薯條

黑椒牛肉煙燻得恰到好處,配合太陽蛋加多士一流!

蒜片辣椒巴馬火腿扁意粉

芝士黑松露薯條

芝士黑松露真係邪惡之選,我哋都食到唔停口

水牛城辣雞翼

雞翼平平無奇,但都值得一試!

甜睡花果茶

熱朱古力

焙茶拿鐵

朱古力鮮奶咖啡

餐牌似乎會定期改少少,係度update一下比大家

我地食左咁多野,價錢中規中矩,抵!
2021-01-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$203 (Lunch)
酸辣烤雞肉意大利飯
黑椒牛肉多士配薯條