2018-02-16 161 views
大年初一,等中菜同酒樓等到個人發哂呆,足足要等100個號碼先有得入,梗係果斷走啦。然後就尼左schoolfood,諗住反傳統,初一食韓國菜! 一家人尼食,4個人係perfect既人數。我地叫左好多野食,以下會逐一去講。首先尼既係滑嘟嘟鍋。睇見價錢其實已經估到份量唔會多架啦,不過冇諗過係一人份量姐。不過味道就都ok ge,當係前菜啦!跟住就係卡邦尼年糕。其實我一直都唔係太好年糕既,一尼唔係好索汁,二尼唔係好中意咁咬口。呢個年糕既味道算幾好,不過此終都not my taste la!花郎卷係新既卷物,裡面有牛肉,芝士,青瓜等等,食落十分不錯!schoolfood既美食好正,食滿$300仲可以做會員,不詔過近排好似冇咩好換,希望遲D會有啦!
 一家人尼食,4個人係perfect既人數。
我地叫左好多野食,以下會逐一去講。
2018-02-16
$150 (Lunch)