2021-03-19 523 views
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🍜六餸車仔麵 $45 (包野飲,冷熱同價)🍜四餸車仔麵 $38 (包野飲,冷熱同價)TOTAL:$87〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️lunch揀左紅磡置富嗰邊嘅food court, 依道嘅車仔麵好抵☺️, 湯底有辣汁、沙嗲汁、瑤柱鮑魚汁,我就揀左沙嗲汁,因為食過辣汁覺得麻麻🍜六餸車仔麵 $45 (包野飲)麵揀左油麵,餸揀左雞翼、雞翼尖、牛肚、豬紅、魚蛋、煎蛋,雞翼唔夠濃味,雞翼尖好好食,牛肚份量比超多、我個人就最鍾意牛肚,豬紅就冇咩特別,魚蛋似7仔嘅唔辣魚蛋🍜四餸車仔麵 $38 (包野飲)麵揀左油麵,餸揀左魚蛋、牛肚、紫菜、沙嗲牛肉,沙嗲牛肉配沙嗲湯依個套合又幾好食😂,紫菜都比得好多,似係紫菜湯嗰啲紫菜😚#sorriso_九龍 #sorriso_紅磡〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️📍 興隆車仔麵紅磡都會道6-10號置富都會8樓美食廣場FC20號舖🕑冇寫😢/🙉我唔記得左post menu, 依邊打返字落去車仔麵優惠套餐二餸 $32, 三餸 $36, 四餸 $38, 六餸 $45 (都係包野飲)豬紅,豬腸,豬皮,牛肚,牛丸,雞腎,雞翼尖,雞翼,鳳爪,蘿蔔,冬菇,時菜,
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🍜六餸車仔麵 $45 (包野飲,冷熱同價)

🍜四餸車仔麵 $38 (包野飲,冷熱同價)

TOTAL:$87

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🍜六餸車仔麵 $45 (包野飲)

🍜四餸車仔麵 $38 (包野飲)

#sorriso_九龍 #sorriso_紅磡

📍 興隆車仔麵

紅磡都會道6-10號置富都會8樓美食廣場FC20號舖

🕑冇寫😢

/🙉
我唔記得左post menu, 依邊打返字落去

車仔麵優惠套餐

豬紅,豬腸,豬皮,牛肚,牛丸,雞腎,雞翼尖,雞翼,鳳爪,蘿蔔,冬菇,時菜,豆腐,紫菜,魚蛋,墨丸,貢丸,腸仔,餐肉,蝦條,雪菜肉絲,榨菜肉絲,沙嗲牛肉,香煎滑蛋,五香肉丁

六餸車仔麵
四餸車仔麵