2014-10-06 2119 views
無意中發現有哩間餐廳,見食評ok, 加上近日香港市區情況,所以就喺屯門慶祝3周年紀念。我地揀咗招標set dinner C, $528/person +10%, 有3個前菜,包括刺身小龍蝦(OK ), 鵝肝custard (幾特別), 大磨菇(好味 )。我地經openrice訂檯,送咗一隻鮑魚(公眾假期都有係估佢唔到嘅 )(味道ok), 我地都揀咗牛肉湯,好香,幾好飲!主菜叫咗黑毛豬rack with apple sauce, 肉質有少少似豬頸肉,但無咁油膩。甜品包喺set入面,但得揀,無論賣相定味道都失望 最後飲品喇,我叫嘅earl grey 係twining, 所以ok. 老公叫coffee, 佢話好飲!環境ok啦,可能今晚人多,full house, 有d嘈,但起碼檯同檯之間距離唔太近,唔會聽同人地傾計先。Waiters 當中只有較年長嗰位男侍應喺每次放低食物時有講嗰碟係乜野黎,另外嗰幾位後生嘅唔知係咪新人定替工,放低時一句野都唔講,其實咁多個courses, 客人好多時會唔記得自己叫咗乜,有介紹會好好多。另外一讚佢地有將碟預熱,令食物無咁快凍,值得一讚!

)(味道ok), 我地都揀咗牛肉湯,好香,幾好飲!

甜品包喺set入面,但得揀,無論賣相定味道都失望

另外一讚佢地有將碟預熱,令食物無咁快凍,值得一讚!
2014-10-01