有三款套餐、10款湯底選擇,環境乾淨,精選套餐按不同時段收費,美國精選牛套餐,美國極黑和牛套餐,特上牛小排🐮我同朋友試美國極黑和牛,性價比好高🤣麻辣、香辣、清甜、番茄、藥膳等,等通通都有,兩個男人最後揀咗沙嗲湯底😎沙嗲牛肉不得了牛肉重點有SRF美國極黑和牛、美國安格斯牛板腱、美國特級肩胛肉眼 ,極黑和牛係最推薦😛油脂香,而牛板腱肉味較會多啲,放題牛嚟講絕對高質,當然仲有牛舌、封門柳,加埋公仔麵,整個沙嗲牛肉麵🤣而配料台灣直送好似蛋餃、王子麵等等,仲有皇帝菜嗰啲好正,仲有肉燥飯可以食飲品🍸餐廳有提供3款較特別嘅酒類如白酒、燒酌、清酒,仲有好多自家製茶類,冷泡茶,各式各樣台式飲品,另外都仲有咖啡機可以沖咖啡☕️甜品🍧我覺得比較驚喜,好多雪糕🍦雪條仲有 Haagen-Dazs杯裝🤣食多杯都好快回本😎我自己就揀咗老虎堂嘅芝士黑糖@beefstationtst 🚩 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖#addifoodie #addifoodie尖沙咀#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處

@beefstationtst

🚩 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖

#addifoodie #addifoodie尖沙咀
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #香港探店 #尖沙咀 #牛駅
2023-10-17
Type of Meal