有無發現尖東間outback,比外面果啲小人,我初時以為係因為個地方無咁方便,但原來。。。食物質素真係有差一點點。。我們一行四人,因為訂左桌,被安排坐在角落,非常好的地點!因為朋友有某銀行的信用卡,所以可以叫set dinner,比平時平多小小!正呀!所以我地四個女仔就叫左二人餐,再加兩個小食,炸蘑菇同cheese fries!她們仨再點了三杯cocktails!因為當時仍然係happy hours!三杯飲品都好靚😍個個去outback都至愛吃黑糖包!點知今次勁失望🤦🏻‍♀️因爲今次條包係凍架係我食咁多次都無試過的😭😭我地又懶,所以都無叫侍應翻熱🙈餐湯有驚喜!入面竟然有拉絲芝士!好味!炸蘑菇都係我每次必點!水準之中!仲有我們點了一個aussie cheese fries,忘記影相了!沙律普通主菜有呢個steak,我們點7成熟,但無乜牛味無乜驚喜。。反而旁邊的洋蔥同蒜頭好特別!意粉份量偏小,但味道唔錯!甜品可以揀cheesecake or tiramisu我們揀了cheesecake不過不失。。其實每次最期待就係吃黑糖麵包,所以今次去吃既包唔好食,令我大失所望啊!希望下次唔會再食到凍既包啦

我們一行四人,因為訂左桌,被安排坐在角落,非常好的地點!

cocktails

三杯飲品都好靚😍

黑糖麵包

係我食咁多次都無試過的😭😭我地又懶,所以都無叫侍應翻熱🙈

餐湯有驚喜!入面竟然有拉絲芝士!好味!

炸蘑菇

炸蘑菇都係我每次必點!水準之中!

沙律

沙律普通

雞肉蝦意粉

意粉份量偏小,但味道唔錯!

芝士蛋糕

甜品可以揀cheesecake or tiramisu
我們揀了cheesecake
不過不失。。

其實每次最期待就係吃黑糖麵包,所以今次去吃既包唔好食,令我大失所望啊!希望下次唔會再食到凍既包啦!

但值得一讚係,侍應好細心,服務係值得
2018-10-19
Type of Meal