你訂左位未啊?好開心book到靚位,對住無敵大海景撐枱腳🥰🥰😚勁浪漫💕可以當提早慶祝情人節❤️呢個主題係「泰·德·意」嘅海鮮自助餐,有多國風味料理,想食咩就有咩😝🤩🤩.1️⃣先講主角海鮮,我至愛松葉蟹腳,勁大隻,而且唔係得個空殼,而係啖啖肉、好厚肉、好嫩滑,食到我哋舔舔脷。仲有彈牙香甜嘅大蝦(唔食唔得)、大大隻嘅青口等。任食唔嬲,未食晒佢就已經馬上refill😚😚😚2️⃣呢度有即場烹調嘅芝士意粉,燒完之後放落原個芝士度撈🤤🤤🤤味道香濃,凍左都一樣咁好食🥴😘😘3️⃣當然唔少得即叫即燒嘅燒肉/魚/蔬菜等等!羊架一流,煎得好香,好juicy🤤🤤🤤真係食到唔停口❤️❤️4️⃣熱盤方面選擇都好多!必食德國鹹豬手,皮脆肉嫩!🥳5️⃣另外有各式厚切魚生,鮮甜味美🍣6️⃣甜品應有盡有,芝士蛋糕、慕絲、dreyers雪糕……而我至愛芒果糯米飯🥭😍飯有咬口,芒果香甜,椰汁可以再多啲!仲有朱古力噴泉,狂食朱古力士多啤梨🤤🤤由於就快到情人節,餐廳送咗紅桑子燕窩撻💕💕😋🥳呢度服務好好,d侍應好熱心,整野食嘅師傅好體貼,仲笑容可掬🥰讚!.當月生日嘅朋友仲會即享買一送一優惠🤩(一至四$388,五、日$428,星期六$428,7:30前離座$38

松葉蟹腳

壽司

梳乎厘
Pancake

甜品

當月生日嘅朋友仲會即享買一送一優惠🤩(一至四$388,五、日$428,星期六$428,7:30前離座$388),仲有汽酒送😚😚😚
2019-01-30
Celebration