2017-09-11 187 views
因為紀念日既關係,想食下西餐,見到依度有豬手食,所以bk左依間餐廳,入到依間餐廳感覺好靜,可能平日既關係,餐廳店員都是自故自聊天,五系好理會客人,到點餐,點了個二人餐,因為見幾抵,包埋甜品,點知..甘就中伏了,首先系南瓜湯,我其實對湯已經無咩要求,但系真系好鹹,應該落左好多味精,我叫店員換過個沙律比我,不過店員態度不太友善,然後到個芝士雞翼,份量食少,芝士好難食,我都未食過甘難食既芝士,然後到意粉,點左個三文魚意粉啦,點知好腥d三文魚,最後到豬手,豬手個皮系淋既,仲要等左勁耐,d肉系梅既,我同男朋友冇食埋甜品就走喇,以後都五會再黎依間野。
2017-09-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)