2015-08-29 2372 views
今日AD HOC約左個好朋友出黎食晚飯, 又係RANDOM揀左呢間SOHO 西餐, 嘩! 點知食落有驚喜!我地先叫左虎蝦龍蝦汁意粉, D虎蝦雖然唔係好大隻, 但食落隻隻爽口, 好鮮味! 個龍蝦汁真係好味, 好有鮮龍蝦味, 同個意粉好夾! 呢個真係好得!!!跟住WAITER介紹左我地食個Pesto Chicken & Parmesan Pizza, 個餅底好薄, 我個人唔鐘意食厚批, 呢個岩哂我, 佢個香草SAUCE都好正, 同個雞好夾, 再加埋我至愛既MOZERELLA CHEESE! I LIKE IT 呀!我地叫左一JAR SANGRIA, 我鐘意飲RED, 佢呢度整得幾好飲呀, 一JAR叫抵D TOTAL都有4杯度, 飲落好似果汁, 但其實都幾勁架, 飲完都WING WING地呀最後我地仲想試下個甜品, WAITER介紹左呢個咖啡批, 好彩唔大件, 其實個味都幾好, 但呢個批落左太多拖肥, 連我呢個拖肥人都覺得太甜.....好彩可以筆走D拖肥, 最後都食得哂個批.呢度D SERVICE 好好, 個個WAITER都好NICE, 又幫我地影相, 同我地傾計, 個個都做得好開心咁, 唯

虎蝦龍蝦汁意粉
SANGRIA
咖啡批
呢度D SERVICE 好好, 個個WAITER都好NICE, 又幫我地影相, 同我地傾計, 個個都做得好開心咁, 唯一唔好係我地比人調左兩次位, 不過都係食完哂野之後, 佢開始都有同我地講話食都9點, 我地9點後比人調左兩次位, 最後坐左係BAR 枱, 感覺都幾好呀, 而我地坐到10點就走了. 整體上都好好既EXPERIENCE! 一定會再黎架! 下次坐裡面仲正呀!
2015-08-28
虎蝦龍蝦汁意粉