2013-05-24 291 views
食過好多次, 但係唔知點解, 每一次夜晚呢度都無乜人, 但係隔離附近個D餐廳就好多人@@ 其實我又覺得佢唔係咁差丫, 一個ALL DAY BREAKFAST $38 - $48, 大大份, 都OK丫味道, 仲包埋野飲。有時帶埋狗仔, 一齊黎呢度又唔駛比人趕, 坐得舒舒服服, 幾悠閒呀。是晚都係咁, 帶埋狗仔黎, 一人叫一個ALL DAY, 嘆住咖啡, 睇下雜誌, 咁就一晚, 正!好多款all day breakfast, 小狗都要睇下揀乜食好只係$38, 想點? 我覺得好味喎, 起碼唔會慳住做比你, 炒蛋幾juicy.$88, 仲包埋latte! 熱狗腸大大條, 正! 配法式西多, 仲有薯餅, 好超值既all day breakfast! 又飽又滿足!跟餐有個latte - 當然唔可以expect過高啦, 佢有試下拉花, 但唔多成功, 努力呀!!以一個晚餐黎計, 呢度真係超值, 但當然, 佢唔夠出面正中既all day 黎得仔細精緻, 但係, 有時, 食下呢d都幾好丫, 環境各樣都不過不失。

2013-05-23