2019-09-23 169 views
岩岩係隔離整完牙,唸著求其係隔離食D野,一直都有見過呢間野既存在但就一直都冇入去試過。咁岩本人超中意食蕃茄既野就入去試試,一行到入去侍應都態度好好,不過個餐牌就有D難明白,我想叫個濃蕃茄生菜羅白米線唔知點併,最後就叩左個雞肉番茄米線(忘記了影相)。之後坐果個位有點凍,侍應們都好好幫我轉左個冇風口位既位個番茄湯又酸又sweet好好味,本人超中意食譚仔3哥個蕃茄湯底,點知呢間既重好味!!雖然我係上環返工唔就腳但搵日都會特登過黎食多次!食完個米線唔夠飽再拎走個洋蔥豬扒包~都好好味~塊豬扒又厚又入味~~可惜豆獎賣曬冇得飲~因為太好味同埋侍應們真係好好人,所以我就貢獻左第一次既食評畀呢間野~
。之後坐果個位有點凍,侍應們都好好幫我轉左個冇風口位既位
洋蔥豬扒包
2019-09-23
$51 (Tea)
洋蔥豬扒包
  • 番茄湯同埋洋蔥豬扒包