2018-02-12 364 views
之前已經去過呢間餐廳啦 覺得好好味 同朋友知道青衣城開左分店 即刻去試下啦!一去到 覺得餐廳環境好舒服 又開揚 D staff  Ge態度又好好 好有禮貌 唔該前唔該後 好主動咁安排位置 同埋幫我地落單 一打開menu 樣樣野都好吸引 諗左一陣 我同朋友就決定左食咩啦 2個人叫左2個一人餐 一份係炭燒豬頸肉肉燥飯 配鹽酥雞2件 飲朱古力牛奶沙冰另一份 係台灣麻辣鹽水雞翼麵 配章魚餅2件 飲無酒精雞尾酒(茉莉花味)炭燒豬頸肉肉燥飯 賣相好好 好香好好味 肉燥好有台式味道 豬頸肉唔會太乾味道岩岩好 唔會太咸 值得一試! 至於 鹽酥雞 大大舊 啖啖肉 一個字 正呀!另一個一人餐係台灣麻辣鹽水雞翼麵 呢個麵好岩嗜辣的朋友 有4種辣度可以選擇我就選擇左最低辣度 但已經好辣! 辣得黎好好味 ! 麵的軟硬到岩岩好 好有口感!雞翼好入味 好juicy 食到lam lam 利😍 連章魚餅都好正 好香味道好好 下次一定會再叫!飲料方面 朱古力牛奶沙冰 唔會太甜 朱古力味好濃好香 而茉莉花味的雞尾酒  淡淡花香, 配合埋青檸 酸酸地 好開胃!已經係第2次係呢間餐廳食 一定會再去!
之前已經去過呢間餐廳啦 覺得好好味 同朋友知道青衣城開左

鹽酥雞

無酒精雞尾酒(茉莉花味)
已經係第2次係呢間餐廳食 一定會再去!
2018-01-30
鹽酥雞